Workshop Kundalini Yoga - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

Workshop Kundalini Yoga

In deze 2 uur durende workshop maak je kennis met deze bijzondere vorm van yoga: Kundalini. Een zeer complete vorm van yoga, die in de jaren zeventig naar het Westen is gebracht maar daarvoor woordeloos overgedragen werd van leraar op leerling.
 
In deze workshop wordt uitleg gegeven over de essentie van Kundalini yoga, de energie die in ieder van ons aanwezig is en die je door middel van Kundalini technieken wakker kunt maken.
 
Het werkt op fysiek niveau, mentaal en spiritueel vlak.
 
Je krijgt uitleg over de verschillende technieken van ademhaling, bhanda’s en ook de mogelijkheden van mantra’s. In elke Kundalini Yogales zit een stuk zingen (chanten) en elke les wordt afgesloten met een meditatie en een ontspanning.
 
Je zult ervaren dat al deze tools helpen om blokkades op te heffen, je zenuwstelsel te versterken, je hormoonstelsel te balanceren en om te ontstressen met nieuwe energie die daarvoor in de plaats komt. Kundalini Yoga stelt je in staat om diep te ontspannen, te helen en jezelf gezond en sterk te maken en te houden.
 
Kundalini yoga bevat specifieke kriya’s (yogasets). Hierbij worden asana’s (houdingen) gecombineerd met pranayam (ademhaling), mudra’s (handhoudingen), oogfocus en bhanda’s (energielslots).
 
De workshop wordt gegeven door Sat Miter / Meta Vrijhoef. Zij volgde de opleiding tot Kundalini Yoga teacher bij de Karam Kriya school in Eindhoven en Portugal. Daarnaast volgde ze ook workshops in onder meer meditatieve healing en sikhisme en geeft ze ook business yoga op het werk.
 
Nieuwsgierig? Kom meedoen en ervaar. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar
info@sohamyogastudio.nl
Of geef je op in de app YogiBit
 
 

Zondag 22 september | 13:00 – 15:00

Kosten: 25 euro
Locatie: SoHam yoga studio, burg Stulemeijerlaan 51 te Bergen op Zoom


Wil je dit event bijwonen? Meld je dan hier aan.


© Soham Yoga studio 2020
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 523 71 932
info@sohamyogastudio.nl