SoHam massages - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

SoHam massages

Welkom bij SoHam massages. De massagepraktijk is een aparte ruimte bij SoHam yoga studio. De ruimte is een rustige groene oase waar je tot jezelf kan komen.
 

De massages worden vanaf november gegeven door Linda de Rooij, al 6 jaar masseur en daarvoor had ze haar eigen massagepraktijk. En Annemarie de Vooght, eigenaresse van SoHam yoga studio en Yogadocente.
 
Een massage geeft een diepe manier van ontspannen. Het zorgt dat verschillende processen in het lichaam worden gestimuleerd, zowel lichamelijk als geestelijk.
 
Lees onderaan de verschillende massage behandelingen die worden aangeboden of maak gelijk een afspraak.
 

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage ontspannen huid en spieren zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie neemt toe. De druk van de grepen wordt persoonlijk aangepast op de behoefte van de klant en wat het lichaam nodig heeft.

 
Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.
Een ontspanningsmassage heeft de volgende uitwerkingen op het lichaam:
 

Stimuleren van de bloedsomloop en bevordert de werking van de organen.

Afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam

Boost het  zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Diepe ontspanning van je lichaam en zenuwstelsel

Versterkt de connectie met je lichaam

Balanceren van de energie in het lichaam

 
Tarief Ontspanningsmassage: 60 minuten | €47,50

Full body massage

In deze massage worden ontspanningsmassage technieken en sportmassage technieken beide toegepast. De massagegrepen worden afgestemd op wat het lichaam nodig heeft. Zo komt er een mooie balans tussen ontspanning en een effectieve massage voor het lichaam.
Het gehele lichaam wordt gemasseerd en je ervaart volledige en diepe ontspanning.
 
Voorafgaand krijg je eerst een biologische thee en is er een korte intake. Je wensen en eventuele aandachtspunten nemen we rustig door, voordat er wordt gestart met de massage. De behandeling duurt in totaal dan 1,5 uur.
 
Deze massage wordt gegeven door Annemarie.
 
 
Tarief Full body massage: 75 minuten | 55

Sport massage

Een sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De stofwisseling wordt door de massage positief beïnvloed. Daarom is een sportmassage voor iedere persoon erg effectief.
 
Door de sportmassage zullen de haarvaatjes in de huid en spieren zich verder gaan openen, waardoor er een duidelijk toename van de doorbloeding optreedt. Hierdoor zullen de gevormde afvalstoffen beter worden afgevoerd en wordt spierpijn zoveel mogelijk voorkomen. Tevens is het mogelijk sportmassage toe te passen om het lichaam beter voor te bereiden op belasting. De massage is dan onderdeel van de warming-up.
 

Ook bij een sportmassage is het effect een psychische en lichamelijke ontspanning.
 

Voor wie is deze massage geschikt?
Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastings verschijnselen met als gevolg een achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af.

Echter, sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.

 

 

Tarief sportmassage: 60 minuten | 47,50

Annemarie

Annemarie de Vooght is Yogadocente, Masseur en tevens oprichtster van SoHam yoga studio. “Met de ervaring en kennis van het menselijk lichaam door yoga, anatomie en massage opleidingen, kan ik het lichaam goed ‘lezen’ en stem ik de massagetechnieken af op wat je lichaam vraagt.
Een belangrijk element wat ik breng bij elke massage is met volle aandacht aanwezig zijn. De massage wordt kwalitatief beter en er is een betere afstemming tussen het lichaam en de massagetechnieken die nodig zijn.

Linda

Vanuit mijn eigen zoektocht naar een manier om meer te ontspannen, ben ik in aanraking gekomen met het geven van massages.

Ondertussen geef ik al 5 jaar professioneel massages en heb ik daarin mijn passie gevonden. Door de jaren heen heb ik heb mij verdiept in triggerpoint behandelingen, sportmassage, ontspanningsmassage, cupping en Lomi Lomi massage. Een massage geeft een diepe manier van ontspannen en verbinden met het lichaam. Het zorgt dat verschillende processen in het lichaam worden gestimuleerd, zowel lichamelijk als geestelijk.© Soham Yoga studio 2020
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH
Bergen op Zoom
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: 147719987B01
06 - 523 71 932
info@sohamyogastudio.nl