SoHam massages - SoHam yogastudio SoHam yogastudio

SoHam massages

Welkom bij SoHam massages. De massagepraktijk is tijdelijk gesloten tot en met 14 januari. Onderstaand kan je digitaal alvast je afspraak maken. De massagepraktijk is een aparte ruimte bij SoHam yoga studio. De ruimte is een rustige groene oase waar je heerlijk tot jezelf kan komen. We behandelen 1 klant tegelijkertijd en nemen de tijd voor je. Een kopje biologische thee staat voor je klaar.

 
Om snel digitaal een afspraak te maken, scroll naar beneden voor het afspraak menu.

De massages worden gegeven door Annemarie de Vooght.
 
Annemarie geeft al 4 jaar massages, is al 6 jaar Yoga docent en oprichtster van SoHam yoga studio. Ze heeft kennis van de fysiologie, anatomie en verweeft verschillende massagetechnieken door elkaar. Ze stemt af wat jij nodig hebt en wat je vraag is.
 
Voorafgaand aan de massage hebben we een korte intake, om zo de massage af te stemmen naar wens en wat je lichaam nodig heeft. De massage technieken die worden gebruikt bij een algemene massage zijn zweedse massage technieken, ayurvedische massage technieken, afgewisseld met sportmassage technieken.
 
Als je specifiek een ontspanningsmassage wil, dan kies die.
Een massage geeft een diepe manier van ontspannen. Het zorgt dat verschillende processen in het lichaam worden gestimuleerd, zowel lichamelijk als geestelijk.
 
Scroll naar beneden voor meer informatie.
We zien je graag verschijnen! Mocht je vragen hebben dan kan je Annemarie altijd mailen op info@sohamyogastudio.nl of bel ons.
 
 

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage ontspannen huid en spieren zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie neemt toe.
 
De druk van de grepen wordt persoonlijk aangepast op de behoefte van de klant en wat het lichaam nodig heeft. Dus de massage kan stevig worden gegeven, indien nodig en gewenst.

Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.
 
Een ontspanningsmassage heeft de volgende uitwerkingen op het lichaam:

Stimuleren van de bloedsomloop en bevordert de werking van de organen.

Afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam

Boost het  zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Diepe ontspanning van je lichaam en zenuwstelsel

Versterkt de connectie met je lichaam

Balanceren van de energie in het lichaam

 
 
Tarief Ontspanningsmassage: 60 minuten | €49
Tarief Ontspanningsmassage: 90 minuten | €65,-

Sport massage

Een sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De stofwisseling wordt door de massage positief beïnvloed. Daarom is een sportmassage voor iedere persoon erg effectief.
 
Door de sportmassage zullen de haarvaatjes in de huid en spieren zich verder gaan openen, waardoor er een duidelijk toename van de doorbloeding optreedt. Hierdoor zullen de gevormde afvalstoffen beter worden afgevoerd en wordt spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.
 
Tevens is het mogelijk sportmassage toe te passen om het lichaam beter voor te bereiden op belasting. De massage is dan onderdeel van de warming-up.
Ook bij een sportmassage is het effect een psychische en lichamelijke ontspanning.
 
Voor wie is deze massage geschikt?
Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastings verschijnselen met als gevolg een achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt. Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af.
 
Echter, sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.
 
 
Tarief Sportmassage 60 minuten | €49
Tarief Sportmassage 90 minuten | €65,-

Annemarie

Annemarie de Vooght is Yogadocente, Masseur en tevens oprichtster van SoHam yoga studio. “Met de ervaring en kennis van het menselijk lichaam door yoga, anatomie en massage opleidingen, kan ik het lichaam goed ‘lezen’ en stem ik de massagetechnieken af op wat je lichaam vraagt.
Een belangrijk element wat ik breng bij elke massage is met volle aandacht aanwezig zijn. De massage wordt kwalitatief beter en er is een betere afstemming tussen het lichaam en de massagetechnieken die nodig zijn.© Soham Yoga studio 2022
Burgemeester Stulemeijerlaan 51
4611 EH Bergen op Zoom
KVK : 63163527
NL63 TRIO 0390 5329 32
BTW nr.: NL001738039B39
06 - 523 71 932
info@sohamyogastudio.nl